Je hebt waarschijnlijk al gehoord van een 085 nummer, maar weet je ook wat het precies is en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? In dit artikel duiken we in de wereld van 085 nummers en hoe ze jouw mobiel kunnen omtoveren tot een professioneel zakelijk nummer.

Als je zaken doet, weet je hoe belangrijk het is om bereikbaar te zijn. Een vast nummer op mobiel kan je daarbij helpen. En het mooie is, met een 085-nummer kun je dat vaste nummer gewoon naar je mobiel laten doorschakelen. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten, waar je ook bent.

Wat is een 085-nummer precies?

Een 085-nummer is een niet-geografisch gebonden telefoonnummer. Dit betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke regio of stad in Nederland. Het maakt niet uit waar je bedrijf gevestigd is, je kunt altijd een 085-nummer gebruiken. Dit geeft je bedrijf een nationale uitstraling, wat vooral handig is als je klanten door heel Nederland (of zelfs daarbuiten) hebt.

Dus, of je nu in Amsterdam, Maastricht, Groningen of ergens daar tussenin zit, met een 085-nummer geef je jouw bedrijf een landelijke uitstraling. En omdat het een vast nummer op mobiel is, ben je altijd bereikbaar voor je klanten, waar je ook bent.

De voordelen van een 085-nummer voor jouw bedrijf

Een 085-nummer biedt veel voordelen voor jouw bedrijf. Ten eerste geeft het je bedrijf een professionele en landelijke uitstraling. Klanten zien dat je landelijk bereikbaar bent, wat vertrouwen wekt. Bovendien zijn 085-nummers gemakkelijk te onthouden, wat handig is voor klanten die regelmatig contact met je opnemen.

Professionele uitstraling met een 085-nummer

Een ander groot voordeel van een 085-nummer is dat het je bedrijf een professionele uitstraling geeft. Het laat zien dat je serieuze zaken doet en bereid bent te investeren in goede communicatie met klanten. Bovendien laat het zien dat je bereikbaar bent, ongeacht waar in het land (of zelfs de wereld) je je bevindt.

Hoe tover je jouw mobiel om met een 085-nummer?

Maar hoe tover je jouw mobiel om tot een professioneel zakelijk nummer? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je kunt een zakelijk nummer aanvragen bij diverse telefonieproviders. Zij kunnen het 085-nummer instellen en doorschakelen naar jouw mobiele nummer. Zo kun jij overal zakelijk bellen, zonder dat klanten weten dat je eigenlijk op je mobiel belt.

Stappenplan voor het instellen van een 085-nummer op je mobiel

Het instellen van een 085-nummer op je mobiel is meestal een kwestie van het volgen van een paar eenvoudige stappen. Je kiest een betrouwbare provider, vraagt een 085-nummer aan en geeft aan dat dit nummer moet worden doorgeschakeld naar jouw mobiele nummer. De provider regelt de rest voor je. Binnen no time bel jij zakelijk met jouw nieuwe 085-nummer!